Friday, February 9, 2007

Heroes

Εντάξει δεν θα γράψω για ταινία στο πρώτο μου Post
Θα γράψω για σειρά. Δεν ξέρω αν έχετε πάρει είδηση την σειρά Heroes που παίζεται αυτή την εποχή στην Αμερική, γιατί στην Ελλάδα συνήθως αργούνε να φτάσουνε τα καλά νέα!!! Όσοι δεν την έχετε δει να κυνηγήσετε να τη δείτε και όσοι την έχετε δει θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι εκπληκτική σειρά.

Έχω να ενθουσιαστώ έτσι για αμερικάνικη σειρά από την εποχή που προβαλλόταν τα X-Files. Με λίγα λόγια το concept είναι ότι λόγω της εξελικτικής διαδικασίας ορισμένοι άνθρωποι αποκτούν μερικές ιδότητες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Από διπλή προσωπικότητα μέχρι την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό της, απο τη δυνατότητα να πετάει μέχρι να καμπυλώνει το χωροχρόνο. Το όλο σκεπτικό θυμίζει κάτι από X-Men αλλά πιστέψτε με εδώ είναι διαφορετικό!!!

Καθημερινοί άνθρωποι που μόλις τώρα συνειδητοποιούν τις δυνατότητες τους και προσπαθούν να τις διαχειριστούν. Σενάρια συνομωσίας με ανθρώπους - μυστήριο που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η δράση τους. Και η όλη αγωνία του αν θα μπορέσουν να σώσουν τον κόσμο από επικείμενη καταστροφή. Ξέρω ακούγεται πολύ αμερικάνικο αλλά είναι , ευτυχώς, από τις καλές αμερικανιές!!!!

Για όποιον δεήσει και δει αυτό το blog δίνω μερικά link απο youtube με video clip στηριγμένα στην σειρά δείτε τα! Εμένα με ενθουσίασαν
http://www.youtube.com/watch?v=h2BizcNj5Vo
http://www.youtube.com/watch?v=3GIPbc8gsqo
http://www.youtube.com/watch?v=KxOJlL2WiXA

No comments: